Un any més, Som Cinema

El passat diumenge vam cloure la 7a edició de Som Cinema, la Mostra de Cinema i audiovisual català que vetlla per la promoció i difusió de totes aquelles producciones audiovisuals catalanes que han tirat endavant talentosos directors/es i que sovint no tenen una sala d’exhibició per mostrar els seus treballs. Vaig tenir l’oportunitat de ser un any més ajudant en la coordinació i presentant les cerimònies d’inauguració i cloenda.

Lluny queden ja les quatre primeres ediciones que vam fer a Mollerussa, els primers anys. Poc a poc n’hem anat aprenent més i ens hem anat fent grans per veure cap a on camina el cinema i audiovisuals produïts a casa nostra. Llavors no era tasca fàcil i tampoc ho és ara: ser capaços de fer arribar i estimar el nostre cinema al públic local.

És tasca de Som Cinema i de tot el públic que ha assitit en les les diferents sessions durant aquesta cinc dies aconseguir que poc a poc les sales es vagin omplint de gent que desperta interès per aquest Cinema i audiovisual que no ens arriba de primera mà en sales comercials i on hi podría ser present sense cap mena de dubte. 

Felicitar-nos, Cisco, Cazares, Carmina, Jane, Colman un any més per la feina feta i assolida i la més sincera enhorabona per la tasca feta a la nova directora Anna M. Bofarull. 

Recordem-ho tots i totes; públic i equip Som Cinema.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s