ACTES MAIG 2016

del 5 al 7    Representant d’HOLOQUÉ a Fira de Titelles. Estem dins la programació amb “L’oníric món de DINS”

14               Billy Elliot. Prèvia del musical fins a l’entreacte. Grup que dirigeixo a Almacelles des de 4t primària a 2n Batxillerat.

17               Human. Presentació de taller del grup de Yòricks (5è i 6è primària). Aula de Teatre. Teatre de l’Escorxador de Lleida. 18:15. Entrada lliure.

Inspirats en el documental per adults “Human” de Yann Arthus-Bertrand oferim un espectacle amb la nostra visió més crítica i sincera de com veiem el comportament humà en el món on vivim i quin és el que ens agradaria.

22               Cyrano de Bergerac. Presentació de taller del grup de Trapelles (1r primària). Aula de Teatre. Teatre de l’Escorxador de Lleida. 18:15. Entrada lliure.

Rosaura es prepara amb les seves amigues per  la seva festa d’aniversari. Allà rep la inesperada visita del Marquès i la seva colla que li confessa el seu amor. Cristià, enamorat de Rosaura,  intentarà conquistar-la amb l’ajuda de les cartes de Cyrano. Una adaptació trapella del clàssic de Edmund Rostand.

26               Hospital tranquil. Grup Lo tReato d’Alguaire. Casal. 21.00h. Entrada lliure.

Dones de fer feina sense ganes de treballar, metgesses nervioses, una infermera despistada, enterramorts, un malalt del cor i una amb molta diarrea, la visita d’un electricista i una embarassada a punt de donar llum. Aquestes i algunes més són les visites inesperades que el nostre “Hospital tranquil” està a punt de rebre. Esperem que la seva recepcionista qui es creu ser-ne la directora sigui capaç de portar la situació. Una esbojarrada comèdia de Vicenç Marsal per a tots els públics i que Lo tReato ha fet ben seva.

31               Presentador Festival final de curs Pràctiques II. Teatre del Col·legi Maristes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s