ACTES JUNY

JUNY

1

Presentador festival final de curs Pràctiques II, de 1r a 3r de Primària

11

Actor en El onírico INTERIOR (Companyia HOLOQUE). Festival FIMO de Ovar (Portugal)

15

EL PRINCIPI D’ARQUIMEDES  de Jose Maria Miró. Presentació de taller del grup de joves de Nivell 2 (3ri 4t ESO) Aula de Teatre. Teatre de l’Escorxador de Lleida. 19.15 i 21.15 Entrada lliure.

Un monitor de natació abraça i dóna un petó a un nen a la piscina. Un simple gest de tendresa o alguna cosa més? A partir d’aquí comença una tempesta de suposicions, malentesos i desconfiança que turmenten al protagonista, els seus amics i, inclòs, als espectadors. Un gest aparentment innocent que, sumat a la impenetrable capa de prejudici transformen en por i vIolència i que no deixen a ningú indiferent. El principi d’ Arquímedes va ser guanyador del Premio Born de Teatre 2011, finalista al Premi Max al millor text teatral 2012 i nominat als Premis Butaca de Teatre -millor text, millor actriu de repartiment i millor escenografia. es va estrenar a la Sala Beckett.

21

GLEE. Actor al taller de teatre musical de l’Aula de Teatre dirigida per Ares Piqué i Gabriel Solans.

Després de guanyar als regionals, els New Directions es preparen pel repte d’asssitir al concurs nacional de cors a Nova York. Per la seva banda, els Vocal Beats, el cor de l’institut d’Alaska es preparen per emprendre el seu propi camí cap als nacionals. Els seus camins s’acabaran entrellaçant, potser fins i tot més del que ells mateixos haurien esperat.

23

MATILDA. Actor al taller de teatre musical de l’Aula de Teatre dirigida per Ares Piqué i Gabriel Solans.

La Matilda és una nena increïblement intel·ligent i enginyosa, però els seus pares són força ignorants i mal educats i des que la petita va néixer l’han tractat amb indiferència. Quan finalment arriba el moment per la Matida d’anar a l’escola descobreix un lloc horrible on els alumnes viuen aterrats sota la dictadura de la terrible Senyora Trunchbull.

24-25

Assistència al GDIF (Greenwich + Docklands International Festival) a Londres. Festival de teatre de carrer, com a representant de la companyia HOLOQUË.

30

Presentador a la Mostra Jove de l’Ajuntament de Lleida. Plaça Sant Joan.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s