Jordi Villacampa Viñes

Sóc llicenciat en Comunicació Audiovisual i m’he format en diferents cursos d’interpretació, actor davant la càmera, clown, dramatúrgia, teatre d’objectes, gest, teatre musical, cos i dansa.

Els últims anys vaig presentar el programa de TV Club Banyetes i dirigir i guionar els darrers dos. Sóc també membre fundador de la companyia de teatre social de l’oprimit La Comunicativa CTO. Vaig dirigir el documental Sostres per al Canal 33 i he actuat en diferents obres de teatre, curtmetratges i spots de TV. En ràdio he col·laborat a Ona Fm i a Rac-1. L’abril de 2015 vaig presentar el llibre La nena que volia ser la lluna (Pagès Editors).

Actualment sóc actor en teatre i publicitat i exerceixo de professor de teatre per a nens/es i joves i adults. A més també sóc distribuidor de la companyia de teatre de carrer amb hologrames Holoqué i el seu espectacle L’oníric món de dins i de la companyia d’animació i teatre de carrer El Sidral amb el seu espectacle itinerant Heliko. També tinc el títol de monitor i director de lleure.